Et forløb i FOKUS

Henvisning og invitation til informationssamtale

Du modtager et brev om, at du blevet henvist til et forløb i FOKUS. FOKUS modtager samtidig en mail på, at du er blevet henvist og vil indenfor en uge tage kontakt og invitere til et informationsmøde én af de kommende mandage.

Informationssamtale i FOKUS-Akademiet

Informationssamtalen har en varighed på cirka én time og du vil bl.a. blive præsenteret for FIT og have en snak om, hvordan et FOKUS-forløb kan give mening for dig.

Uanset hvordan man er en del af FOKUS, er det altid en mulighed at deltage i vores læringsforløb. Her finder mange glæden og trygheden i at øve sig sammen og inspirere hinanden.

12 ugers forløb

Et forløb i FOKUS varer op til 12 uger. Indholdet definerer du selv, det kommer an på hvilken læring og udvikling du søger

Forløbsbeskrivelse

Løbende laves en forløbsbeskrivelse i  samarbejde mellem din forandringsagent og dig. Vi opfordrer til, at man selv udfylder sin forløbsbeskrivelse da det er dine ord, der er vigtige. Vi vil selvfølgelig stå til din rådighed og guide dig, hvis det er uklart, hvad du skal svare på. Den er DIN og kan for nogle være et godt værktøj at hive frem efter endt forløb i FOKUS.

Forløbsbeskrivelsen indsendes til Center for Handicap og Psykiatri (vores myndighed) for information om videre forløb for dig. Hvis du fortsat har et ønske om  støtte i hverdagen, beder FOKUS om en rådgiver fra Center for Handicap og Psykiatri til deltagelse i et møde, hvor du, dit netværk og FOKUS deltager.

Denne side benytter cookies