Nedenfor ses en masse udvalgte aktiviteter, fællesskaber og tilbud, men hvis du er nysgerrig på, om der er aldrig tilbud i kommunen eller i nærheden, som vi eventuelt har overset, så kan du anvende Socialkompas til at søge. 

Socialkompas er din genvej til at finde hjælp, støtte og fællesskab. 

Når du synes, noget er svært, så kontakt headspace og få en snak om det. Vi ved, at det hjælper at få talt om det – uanset hvad det er, stort eller småt

STARS er en gensidig lærings- og kompetenceudviklingsplatform for borgere, frivillige, pårørende, fagprofessionelle og andre interesserede.

Fællesskab Krop & Sind - FKS IF Slagelse

FKS er en alternativ idrætsforening, der er mere fokuseret på sammenhold, sjov og bevægelse end på eliteidræt og rå konkurrence

Kommunens sundhedstilbud

Få viden og støtte til at ændre din livsstil, så du kan leve et sundere liv, selvom du har et sundhedsproblem

Recovery Bulls

Et idrætsfællesskab, der bygger på samhørighed, frivillighed og kærlighed. Vi tror på, at man gennem forskellige idrætsaktiviteter kan løfte livsglæden hos mange udsatte.

Sammen til nye fællesskaber. Vi skaber rummelige frivillige fællesskaber, hvor der er plads til alle. Det betyder, at der er plads til dig, der har overskud og gerne vil hjælpe andre ind i fælleskabet - og dig, der bare vil være med.

Foreningsguiden

En oversigt over foreninger i Slagelse kommune

KOMsammen Slagelse er for dig, som er mellem 15 og 30 år og savner et fællesskab med andre unge. De unge, der kommer hos os, kender alle til følelsen af ensomhed, og alle har lyst til at spise sundt og få sved på panden sammen med jævnaldrende.

Besøgstjeneste

Bryder ensomheden for mennesker, der er alene - unge som ældre - for ensomhed har ingen alder.

Få en besøgsven

Skaber kontakt mellem dig, der er ramt af psykisk sårbarhed, og en af vores frivillige besøgsvenner

Familienetværket

Familienetværket er for familier med børn mellem 6 og 13 år. Vi hjælper hinanden med at få lavet et sundt måltid mad. Der er mulighed for lektiehjælp, leg, spil og forskellige hobbyaktiviteter.

Livsmod

Et frirum for sårbare mennesker, som bygger på socialt samvær med respekt for hinandens forskelligheder.

Sorggruppe

Et frirum til at dele din sorg og dine tanker med andre, der også har mistet.

VÆRKET - Netværk for voksne

Værket er et netværk for dig mellem 30 - 60 år, som savner andre voksne mennesker i dit liv

Sjælesorg

Sjælesorg på nettet

Gratis fortrolig samtale med en præst. Alle kan få sjælesorgssamtaler, uanset køn, alder eller religion og du behøver ikke være medlem af folkekirken.

Fribussen - gratis busruter

Værsgo at stige ombord! Fribusserne LILLA, BLÅ og RØD er Slagelse Kommunes 3 gratis busruter, som alle er velkomne til at køre med.

andsindsatsen EN AF OS har til formål at afstigmatisere psykisk sygdom i Danmark. Du kan se om deres arrangementer på Deres hjemmeside.
logo spor lille

Landsforeningen Spor

Erfaringsbaseret rådgivning for voksne med senfølger af seksuelt misbrug i barn- og ungdom.

Sig det til nogen

Gratis rådgivning for voldsudsatte kvinder og pårørende.

Mandecentret Slagelse

Mandecentret Slagelse tilbyder hjælp til mænd og deres børn i forbindelse med en skilsmisse, samlivsophør eller mænd udsat for vold i nære relationer.

Tuba_logo_official_standard

TUBA - Terapi og rådgivning for Unge, der er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt og er her for at hjælpe dig.

216E6D2F-51BE-41C8-90B4-E83287FE8DC0-1536x1191

Tubanu – for unge, der er vokset op i familier med misbrug

Tubanu er et frivilligt foreningsfællesskab, der er udsprunget af TUBA, og som er for alle, der er opvokset med alkoholproblemer eller stofmisbrug i familien. Gennem kreative arrangementer og aktiviteter vil vi gøre en forskel for hinanden og for andre.

Rosenhuset

Netværkshus i Slagelse

Birkehuset

Netværkshus i Korsør

Varmestue

Slagelse

Varmestue

Korsør

Varmestue

Skælskør

Denne side benytter cookies