NADA

Hvis du ønsker at få NADA mødes du i fællesskab med andre, hvor I alle får sat fem akupunkturnåle i begge ører og eventuelt en i panden, hvis du har behov for det. Nålene sættes i uden særlig samtale, hvorefter alle sidder 45 min. i et roligt lokale og slapper af uden elektronik.

Det er vigtigt, at huske på, at NADA ikke tilfører kroppen noget, men hjælper til at skabe kontakt til dig selv og kan være med til at fremme den indre balance. NADA har en beroligende og afstressende virkning, samt en styrkende funktion.

Der er også mulighed for at få magnetiske kugler, som kan dæmpe angst, lettere depressive symptomer, uro og afhjælper dårlig søvn

De fem NADA-punkter i øret har hver deres egenskab og punkterne reagerer på ubalancer i livet og bliver aktive når vi kommer under pres.

Sympatikus: Et stressdæmpende og fysisk afslappende punkt

Shen Men: Et punkt, der regulerer psykiske ubalancer og er meget beroligende

Nyren: Giver energi og øger viljestyrke hos den enkelte. Det er et vigtigt punkt ved stress og dødsangst

Lungen: Håndterer sorg og tab, samt at kunne give slip og finde ro i sig selv

Leveren: Hjælper med at håndtere vrede, forebygger kramper, stress og abstinenser 

Yintang: Dæmper tankemylder og psykisk stress, samt fremmer fokuseret tænkning, ro og koncentration

NADAs primære funktion er at styrke og afbalancere både dit psykiske og fysiske jeg i din personlige udvikling. NADA kan bruges i forbindelse med dit ønske om fx et bedre mentalt fokus eller til at styrke dine muligheder for at skabe mere sindsro i dit liv.

Denne side benytter cookies